Home / Parlamentare / Donald Lu dhe Vlahutin, takim me Metën për Vettingun

Donald Lu dhe Vlahutin, takim me Metën për Vettingun

Ambasadori amerikan Donald Lu dhe ambasadorja e BE-së, Romana Vlahutin po zhvillojnë një takim me Ilir Metën në zyrën e këtij të fundit, në Kryesinë e Kuvendit.

Mësohet se takimi ka në fokus Vettingun dhe opinionin e Komisionit të Venecias lidhur me këtë ligj, që është çuar për këshillim atje nga Gjykata Kushtetuese.

Po kështu, sot është edhe mbledhja e fundit e Komisionit te Venecias për ligjin e vettingut.

Leave a Reply

%d bloggers like this: