Home / Parlamentare / Zyrtare, KQZ i heq mandatin Selamit, Tahirit dhe Rroshit

Zyrtare, KQZ i heq mandatin Selamit, Tahirit dhe Rroshit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve u ka hequr mandatin dy deputetëve Shkëlqim Selami dhe Dashamir Tahiri, po ashtu ka hequr edhe mandatin e kryetarit të bashkisë së Kavajës, Elvis Rroshi.

Nga ky moment, të tre të lartpërmendurit nuk mund të ushtrojnë funksionet e tyre.

Ata mund të ankimojnë vendimin e KQZ.

Prokuroria kërkoi që të tre të lartpërmendurve t’u ndalohet e drejta të ushtrojnë funksione publike, në zbatim të ligjit të Dekriminalizimit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: