Home / Parlamentare / Të enjten nuk do të ketë seancë plenare

Të enjten nuk do të ketë seancë plenare

Ditën e enjte nuk do të ketë seancë plenare.

Vendimi është marrë në mbledhjen e sotme të Konferencës së Kryetarëve.

Në mbledhjen e konferencës së kryetarëve kërkoi që diskutimi për votimin elektronik të bëhet sot.

Deputet e PD thanë se Komisioni i Reformës duhet të mbajë përgjegjësi për reformën dhe se duhet ti kushtohet më shumë rëndësi procesit zgjedhor.

Ndërkohë Kuvendi do të zhvillojë punimet sot në orën 17:00

Leave a Reply

%d bloggers like this: