Home / roze / Ndërron jetë John Hurt

Ndërron jetë John Hurt

Ka ndërruar jetë në moshën 77-vjeçare, aktori legjendar John Hurt.

John Hurt është një aktor anglez, karriera e të cilit u shtri në më shumë se 6 dekada.
Ai ka luajtur 206 role në karrierën e vet dhe është nominuar 2 herë për çmimin Oskar.

Ndër rolet më të spikatura përmenden:
Tom Kendle,  në serialin “The last panthers
Doktori, në serialin  “Doctor Who
Profesor Orit, në filmin “23 Degrees, 5 minutes
Arturi, në filmin “Love at first sight
Chuck Langer, në filmin “The Climb
John Merrick, në filmin “The elephant man
Raskolnikov, në serialin “Crime and punishment”, etj.
John Hurt vuante nga kanceri në pankreas, i cili i mori jetën sot, në moshën 77-vjeçare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: