Home / Politika / Nishani dekreton emërimin Petrit Vasilit si ministër të Drejtësisë

Nishani dekreton emërimin Petrit Vasilit si ministër të Drejtësisë

Presidenti i Republikës, Bujar Nishani dekretoi sot shkarkimin e zotit Ylli Manjani si ministër të Drejtësisë, si dhe emërimin e zotit Petrit Vasili si ministër të Drejtësisë. Dekreti në fjalë hyn menjëherë në fuqi. Manjani u shkarkuar nga posti i ministrit të Drejtësisë një ditë më parë nga kryeministri Edi Rama.

Leave a Reply

%d bloggers like this: