Home / Moda / Tapeti i kuq i Grammy-t 2017. Ja veshjet më të mira

Tapeti i kuq i Grammy-t 2017. Ja veshjet më të mira

Nga të gjithë tapetet e kuq, ai i Grammy-s është vendi i “rreziqeve”. Yjet e Pop-it si dhe aktorët që mund t’i keni parë në Oscar-s apo në tapetet e Golden Globes, synojnë veshjet guximtare, të ndryshme e që dallojnë për nga stili i veçantë.

Ky është tapeti ku Jennifer Lopez ka veshur fustanin e saj të famshëm jeshil në vitin 2000. Ky është gjithashtu tapeti që Lady Gaga veshi fustanin në formë konstalacioni në ngjyrë të purpurt- e keni parasysh me siguri. Loja e Grammy-s qëndron në zgjedhjen e një veshjeje të përshtartshme për eventin, me detaje të dallueshme nga veshjet e tjera e që do të mbetet në memorje gjatë.. shumë gjatë.

Hidhini një sy veshjeve më të mira të këtij viti dhe frymëzohuni nga tapeti i këtij viti që ishte sa romantik aq edhe futuristik.

Leave a Reply

%d bloggers like this: