Home / roze / Me kë feston ditëlindjen Paris Hilton?

Me kë feston ditëlindjen Paris Hilton?

Ajo ka qënë gjithmonë e hapur kur flitet për dashurinë. Dhe duket se Paris Hilton po ndryshon këtë mënyrë dhe këtë e tregon festa e ditëlindjes së saj të 35-të.

Trashëgimtarja e hoteleve më të famshme ka postuar disa foto dhe video në Snapchat ku tregon festën.

Por ndoshta më intrigues ishte një mashkull që shfaqet në videon e postuar në Snapcaht nga Bethany Frankel. Në fillim të postimit, Paris duket se shkëmben shikime pasionante me një person gjatë anoncimit të ditëlindjes nga DJ.

Leave a Reply

%d bloggers like this: