Home / Teknologji / Një tjetër përditësim për Windows 10

Një tjetër përditësim për Windows 10

Microsoft bëri të ditur në gusht të vitit të kaluar se po planifikon dy përditësime të mëdha për Windows 10 në 2017, por kompania asnjëherë nuk ka bërë të ditur se kur do të vijë koha.

Creators Update, i cili aktualisht është testuar nga Windows Insiders, pritet të dalë në prill, por nuk është e qartë se kur do të dalë përditësimi i dytë.

Gjatë një konference të fundit në Australi, programuesi gjigant zbuloi një afat kohor për përditësimin e dytë. U pranzauta se përditësimi do të jetë i vlefshëm nga fundi i vitit dhe do të jetë ‘produkt’ më 2018. Por duke qënë se ai prezantim ishte për bizneset, ndoshta 2018 do të jetë koha e vlerësuar se kur bizneset do të marrin përditësimin, se sa data zyrtare e lançimit të tij.

Leave a Reply

%d bloggers like this: