Home / roze / Blue Ivy mëson të vishet si një divë

Blue Ivy mëson të vishet si një divë

Edhe pse pesë vjeçe vajza e Beyonce po mëson të vishet si një divë, me veshje të shtrenjta, por që sigurisht ua lejon xhepi i prindëre të saj.

Blue Ivy tërhoqi vëmendjen gjatë premierës së filmit “E bukura dhe Bisha” me një fund të Guçi, me çmimin marramendës prej 26 mijë dollarësh.

Beyonce, shtatzënë në pritje të dy fëmijëve ka postuar foto të familjes në faqen e saj beyonce.com. Nënë e bijë janë komplimentuar mjaft për veshjet e tyre ngjyrë e gjelbër.

Leave a Reply

%d bloggers like this: