Home / Rajoni / Maqedonia / Këta janë kryetarët e zgjedhur për Gjykatën e Lartë dhe Gjykatën Penale

Këta janë kryetarët e zgjedhur për Gjykatën e Lartë dhe Gjykatën Penale

Stojançe Ribarev është zgjedhur Ushtrues Detyre kryetar i Gjykatës Penale në vend të të dorhequrës Tatjana Mihajlova, ndërsa Jovo Vangelovski është zgjedhur si ushtrues detyre në Gjykatën e Lartë si ushtrues detyre, shkruan Telegrafi Maqedoni.

Për këto ri-zgjedhje sot vendosi Këshilli Gjyqësor.

Vangellovski ka qenë kryetar i po kësaj gjykate edhe para katër viteve por pas mbarimit të mandatit nuk ishte rikandiduar.

Në garë për zgjedhje si ushtrues detyre në Gjykatën e Lartë kanë qenë edhe Snezhana Bajlozova dhe Besa Ademi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: