Home / Kronika / Prokuroria kërkon 25 vite burg për Mark Frrokun

Prokuroria kërkon 25 vite burg për Mark Frrokun

Prokuroria ka kërkuar dënimin e ish-deputetit Mark Frroku me 25 vjet burg.

Mbi Frrokun rëndojnë 4 akuza. Ajo e vrasjes në Belgjikë, e fshehjes së pasurisë, e pastrimit të parave dhe e ndërtimit të paligjshëm.

Gjithashtu, prokuroria ka kërkuar që Mark Frrokut t’i hiqet e drejta për 10 vjet që të ushtrojë funksione publike.

Leave a Reply

%d bloggers like this: