Home / Politika / PS ndez motorët e fushatës: Në prill fillon përzgjedhja e kandidatëve

PS ndez motorët e fushatës: Në prill fillon përzgjedhja e kandidatëve

Kryetari i Partisë Socialiste, Edi Rama ka mbledhur sot në mëngjes kryesinë e partisë.

Në rend të ditës ka qenë përgatitja për fushatën e ardhshme zgjedhore dhe ngritja e strukturave për këtë qëllim.

Në fund të muajit prill do të mblidhet kongresi elektoral i PS.

Burime nga mbledhja bëjnë me dije se në këtë kongres do të miratohet programi elektoral dhe listat e kandidatëve për deputetë.

Ky vendim u mor në mbledhjen e sotme të Kryesisë së PS.

Leave a Reply

%d bloggers like this: