Home / Parlamentare / Xhafaj: Ligjet e reformës, javën e ardhshme në Kuvend

Xhafaj: Ligjet e reformës, javën e ardhshme në Kuvend

Ministri i Brendshëm, Fatmir Xhafaj ka deklaruar këtë të enjte se, të gjitha ligjet e parashikuara të reformës në drejtësi janë miratuar me shumicë të cilësuar.

“Përmbyllëm të gjitha ligjet e reformës në drejtësi dhe javën e ardhshme këto ligje do të shkojnë në Kuvend”, ka thënë Xhafaj.

Ai ka theksuar se, ligjet i janë nënshtruar një diskutimi të gjerë publik dhe me ekspertë të atashuar në institucione.

Në të njëjtat linja, deputetja e PS, Vasilika Hysi ka nënvizuar se, këto ligje janë në interes të qytetarëve. “Ndaj ftoj opozitën të vijë t’i votojë, pasi nuk janë ligje politike”, ka thënë Hysi.

Leave a Reply

%d bloggers like this: