Home / Politika / “Vangjushit i janë bërë sytë beton”, Rama: Veliera, kryevepër

“Vangjushit i janë bërë sytë beton”, Rama: Veliera, kryevepër

Kryeministri Rama ka replikuar me një komentues që i ka shprehur shqetësim për situatën në Durrës, duke akuzuar kryebashkiakun Vangjush Dako, se ‘i janë bërë sytë beton”.

Pas kësaj, kryeministri i ka dhënë një përgjigje të prerë, duke komentuar edhe Velierën e famshme, për të cilën pati procese gjyqësore dhe shumë protesta nga qytetarë e ambientalistë.

Qytetari: Hidhi pak vemendje per velieren ne durres se vangjushit jan bo syt vetem beton

Rama: Lere te mbaroje pastaj fol dhe ji i sigurt se Veliera eshte nje kryeveper arkitektonike dhe sheshi para portit nje zgjidhje e shkelqyer urbane!

Leave a Reply

%d bloggers like this: