Home / Parlamentare / Parlament/ Ikën Rama vjen Meta

Parlament/ Ikën Rama vjen Meta

Seanca plenare e së enjtes është drejt fundit. Gjatë paradites dhe mesditës kanë mbajtur fjalime ministra e deputetë të PS si dhe Blushi e Hafizi të Libra-s. Seanca deri para disa minutash është drejtuar nga Valentina Leskaj, ndërsa Ilir Meta sapo (ora 14:00) ka marrë drejtimin e seancës. Në fakt Meta, deputetët dhe ministrat e LSI-së janë paraqitur vetëm për të votuar ligjet e vendimet që janë në rendin e ditës. Sakaq është larguar Kryeministri Edi Rama, i cili mbajti fjalën në parlament para disa minutash dhe foli me tone të ashpra per LSI (pa e përmendur por duke e nënkuptuar).

Leave a Reply

%d bloggers like this: