Home / Kronika / Mark Frroku dënohet me 7 vite e gjysmë burg

Mark Frroku dënohet me 7 vite e gjysmë burg

Gjykata e Tiranës ka dënuar me 7 vjet e gjysmë burg Mark Frrokun, për akuzën e pastrimit të parave.

Ndërkohë, gjykata e shpalli të pafajshëm ish-deputetin për akuzën e vrasjes në Belgjikë.

Mark Frroku u shpall fajtor për fshehje të pasurisë dhe ndërtim pa leje. Për 4 vjet, Frroku nuk ka të drejtë të ushtrojë funksione publike.

Leave a Reply

%d bloggers like this: