Home / roze / Nicole në qendër të vëmendjes në premierën e Dirty Dancing, por…

Nicole në qendër të vëmendjes në premierën e Dirty Dancing, por…

Ishte përgatitur shumë që vëmendja të ishte mbi të në premierën e filmit Dirty Dancing, ku Nicole Scherzinger luan rolin e balerinës Penny.

Nicole ja arriti këtij qëllimi, por jo për arsyen që ajo kishte menduar. Ajo u “tradhtua” nga fustani në këtë mbrëmje dhe sigurisht që nuk mundi t’i shpëtonte syve të të pranishmëve, por edhe fotografëve.

Ajo kishte veshur një fustan të gjatë të bardhë, me një hapje të çuditshme nga ku u krijua edhe problemi që tregoi më shumë nga duhet nga trupi i brunes simpatike.

Leave a Reply

%d bloggers like this: