Home / Moda / Stili i veshjes së Beyonce

Stili i veshjes së Beyonce

stili-i-veshjes-s-euml-beyonce_2_2_hdBeyonce është një femër që nuk ka shumë nevojë për ta promovuar veten, pasi ka treguar që përveçse ka shumë talent në…

Beyonce është një femër që nuk ka shumë nevojë për ta promovuar veten, pasi ka treguar që përveçse ka shumë talent në muzikë, ajo është edhe producente, aktore, stiliste, e suksesshme në biznes, si dhe nënë e zonja.

Ajo ka një stil të vetin të të veshurit, që e bën të duket gjithnjë në formë dhe të jetë unike.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: