Home / Politika / Ish kreu i PD në Vlorë bashkohet me LSI-në: Kam mbështetjen e Metës

Ish kreu i PD në Vlorë bashkohet me LSI-në: Kam mbështetjen e Metës

Ish kreu i PD-së në Vlorë,  Moisi Meminaj, prej dy ditësh është anëtarësuar tek LSI.

Me telefon për TCH, Meminaj është shprehur se ka qenë një vendim i vështirë për mua, pasi kam sakrifikuar vite për PD e Vlorës.

Por lënia pas dore dhe duke mos pasur asnjë përkrahje, duke më larguar nga PD që para një viti, jam detyruar të shkoj tek LSI, ku kam marrë dhe mbështetjen e Ilir Metës.

Meminaj tha gjithashtu se nga zona ku ai jeton, pra nga zona e fshatit Trevllazër, edhe shume miq të mi janë larguar nga PD dhe janë anëtarësuar tek LSI.

Leave a Reply

%d bloggers like this: