Home / Moda / Nuancat e boronicës, i japin ngjyrë vjeshtës

Nuancat e boronicës, i japin ngjyrë vjeshtës

Ngjyrat e boronicës, do të vazhdojnë të zënë vend në gardërobat tuaja, pasi do të jenë një ndër trendët e padiskutueshme të sezonit të ardhshëm të vjeshtës.

Vjeshta ju ofron shumë prej ngjyrave dhe formave të shumëpritura, por ngjyrat e boronicës, me nuancat nga roza e lehtë , tek e e kuqja, nga pink e theksuar, e deri tek ngjyra purple, pasi kanë qenë prezente në sezonin veror, do të vazhdojnë të zënë vend në gardërobat tuaja.

Ngjyra e boronicës nuk është vështirë për ta mbajtur, por ekzistojnë edhe kombinime të cilat ju ndihmojnë për ta veshur nuancat e kësaj ngjyre dhe për t’u dukur perfekte.

Më poshtë po ju sjellim disa nga veshjet e pasarelave për t’ju frymëzuar:

Leave a Reply

%d bloggers like this: