Home / Politika / Rama: LSI i takonte numëruesi i tretë, shorti i KQZ antiligjor

Rama: LSI i takonte numëruesi i tretë, shorti i KQZ antiligjor

Nënkryetari i Lëvizjes Socialiste për Integrim, Luan Rama, e cilësoi veprim antiligjor shortin e KQZ për numëruesin e tretë në zgjedhje, që u nda sot mes kësaj force politike dhe PDIU.

Këtë shqetësim LSI e ka ndarë me Ambasadorët në Tiranë, gjatë një takimi që një përfaqësi e kësaj partie ka pasur me ta.

Vendimi i fundit i KQZ për numëruesin, ku gjetëm vëmendje të veçantë. I takonte LSI për të mos u hedhur në short me një parti tjetër. Kodi zgjedhor e ka të përcaktuar qartë si ndahet shumica parlamentare dhe pakica parlamentare. Kemi të bëjmë me një veprim haptazi kundër ligjit, demonstrim të dy qëndrimeve në kohë të ndryshme”, tha Luan Rama

Leave a Reply

%d bloggers like this: