Home / Politika / Vettingu, Gert Bogdani në vend të Jorida Tabakut tek Ad Hoc

Vettingu, Gert Bogdani në vend të Jorida Tabakut tek Ad Hoc

Gert Bogdani do të jetë përfaqësuesi i ri i PD në komisionin ad hoc me 12 anëtarë, duke zëvëndësuar Jorida Tabaku e larguar për arsye shëndetësore. Emri u zbulua paraditen e sotme pak orë para nisjes së seancës së jashtëzakonshme.

Kuvendi i Shqipërisë është thirrur sot në një sesion të jashtëzakonshëm nga kryeparlamentari Ilir Meta për të votuar kandidatët e institucioneve që do të bëjnë rivlerësimin (Vettingun) kalimtar të gjyqtarëve dhe prokurorëve shqiptarë.

Në orën 10:00 pritet të miratohet anëtari i ri i Partisë Demokratike në Komisionin ad hoc me 12 anëtarë, i cili do të zëvendësojë deputeten Jorida Tabaku, e larguar për arsye shëndetësore. Tabaku u bë nënë para pak ditësh me dy binjakë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: