Home / Keshilla / Sekreti që make up të zgjasë gjithë ditën

Sekreti që make up të zgjasë gjithë ditën

Në fakt është një teknikë e çuditshme, por që përdoret nga mjaft emra të njohur, siç është Bella Hadid. Tualeti në fund të ditës është një katastrofë, por këshilla koreane kanë një sekret.

Ekspertët e kozmetikës këmbëngulin se mënyra më e mirë për të përhapur fondotintën në fytyrë është të zhysësh komplet fytyrën në ujë akull të ftohtë për 30 sekonda.

Në Kore kjo njihet se i “Jamsu” që do të thotë “zhytje” dhe është teknikë e përqafuar dhe nga Bella Hadid.

Leave a Reply

%d bloggers like this: