Home / Politika / Gara për kreun e PD-së, zgjedhjet do të mbahen në 22 korrik

Gara për kreun e PD-së, zgjedhjet do të mbahen në 22 korrik

Partia Demokratike ka hapur zyrtarisht garën për kryetarin e saj. Nënkryetarët e PD-së, Edi Paloka dhe Edmond Spaho kanë vendosur 22 korrikun si datën e mbajtjes së zgjedhjeve në procesin zgjedhor për kryetar të Partisë Demokratike.

Në këtë proces mund të marrë pjesë e gjithë anëtarësia e PD-së, ndërkohë që kërkesat për kandisim duhet të paraqiten deri në datën 2 korrik.

Leave a Reply

%d bloggers like this: