Home / Moda / Ja të veshurat më mirë në rrugët e New York-ut

Ja të veshurat më mirë në rrugët e New York-ut

Në ditën e fundit të Fashion Week në New York, u përzgjodhën veshjet më të bukura sfiduese. Modelet, me stilin e tyre të veshjes, ditën se si të bënin për vete publikun, si në tapetin e kuq dhe në skenë.

Java e modës solli risi thuajse nga të gjithë stilistët e njohur botërorë. Më poshtë po ju sjellim një përzgjedhje nga veshjet më të bukura:

Helena Bordon

Annie Georgia Greenberg

Jessica Minkoff

Elin Kling

Sara Donaldson

Tao Okamoto

Giovanna Battaglia

Nicole Warne

Miroslava Doma dhe Natalia Alaverdian

Rachel Wang

Eva Chen

Leave a Reply

%d bloggers like this: