Home / Politika / Akuzat e ministres së Arsimit, reagon Plarent Ndreca: Karabina po gënjen

Akuzat e ministres së Arsimit, reagon Plarent Ndreca: Karabina po gënjen

Sekretari i Përgjithshëm të MAS, Plarent Ndreca i është kundërpërgjigjur akuzave të forta të ministres teknike të Arsimit, Mirela Karabina, ndërsa theksoi se kjo e fundit vijon të gënjejë publikisht.

Sipas Ndrecës, Komisioneri i Shërbimit Civil ka bërë verifikime.

Ministrja e Arsimit dhe e Sportit, znj.Mirela Karabina vijon te genjeje publikisht opinionin publik me deklaratat e saj mediatike. Lidhur me deklaraten e dites se premte ne te cilen ministrja Karabina deklaroi se eshte ankuar ne task force per Sektetarin e Pergjithshem te MAS, komisioneri ka bere verifikimet dhe ka vendosur se akuzat e saj ne drejtim te SP te MAS jane te pabaza”, citohet ne reagimin e Ndreces.

Leave a Reply

%d bloggers like this: