Home / Qeveritare / Ministria e Transporteve: Nuk ka asnjë garë për dhënien me konçesion të shërbimit të lejeve të qarkullimit

Ministria e Transporteve: Nuk ka asnjë garë për dhënien me konçesion të shërbimit të lejeve të qarkullimit

Ministria e Transporteve dhe Infrastrukturës ka reaguar në lidhje me lajmin e publikuar në disa media se shërbimi i lejeve të qarkullimit do të jepet me konçesion.

Në një deklaratë për shtyp, Ministria e Transportit dhe Infrastrukturës sqaron se nuk ka shpallur asnjë garë për dhënien me konçesion të këtij shërbimi.

MTI sqaron se shqyrtimi i kërkesave për kryerjen e shërbimeve të përcaktuara në ligj dhe vendimet e Qeverisë përmes partneritetit publik-privat, janë detyrim i institucionit përgjegjës dhe Agjensisë të Trajtimit të Konçesioneve

Leave a Reply

%d bloggers like this: