Home / Moda / Fundi i gjatë, një veshje must për vjeshtë/dimër 2015

Fundi i gjatë, një veshje must për vjeshtë/dimër 2015

Qoft i zi, me ngjyra apo me fantazi, asnjë fashion addicted qe respekton veten për tille nuk mund te beje pa një fund te gjate.

Këtë vjeshte fundet zgjaten deri tek kavilja, kthehet ne mode long skirt me një game te gjere modelesh ku femrat te kenë mundësi për te zgjedhur stilin e preferuar, me pak fjale, mes materialeve, ngjyrave dhe fantazive keni vetëm për te zgjedhur. Gjenden te çdo lloji, nga fundet e gjate ne stilin sirene deri tek ato qe luajnë me butësinë e modeleve dhe volumin, këtë dimër pa dyshim do te mbani gjunjët te mbuluara.

Jane konfirmuar para disa muajsh ne pasarela ne koleksionet vjeshtë/dimër 2014-15, long skirt janë te disponueshme edhe ne brandet low cost qe siç mund ta imagjinoni kane marre frymëzim nga emrat e mëdhenj te modës si Dolce & Gabbana. Edhe Etro “infektohet” nga fantazitë dhe pasuron sfondin dimëror me lule. Edhe Emilio Pucci, Victoria Beckham dhe Celine bëjnë për vete këtë stil. Por e zeza qëndron gjithmonë e dashur nga fashion addicted, edhe pse shtëpitë e modës vazhdojnë te synojne tek ngjyrat neutro.

Leave a Reply

%d bloggers like this: