Home / Presidenciale / Nishani dekreton lirimin nga detyra të dy ambasadorëve

Nishani dekreton lirimin nga detyra të dy ambasadorëve

rama-nishani-320x205Presidenti i Republikës Bujar Nishani, ka dekretuar së fundi lirimin nga detyra të dy ambasadorëve, përkatësisht në Portugali dhe në Indi.
Në mbështetje të nenit 92, të ligjit “Për shërbimin e jashtëm”, Presidenti Nishani dekretoi lirimin nga detyra të ambasadorit të Jashtëzakonshëm dhe Fuqiplotë të Republikës së Shqipërisë në Republikën e Indisë, Fatos Kerciku si dhe lirimin nga detyra të Edmond Trako nga posti i ambasadorit të Shqipërisë në Republikën e Portugalisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: