Home / Moda / Rozë dhe e artë për Barbie-girl të Moschino

Rozë dhe e artë për Barbie-girl të Moschino

Një sfilate Barbie te vërteta kane sfiluar ne pasarela, te veshura pikërisht si kukulla e famshme qe kemi dashur qe fëmijë.

Ne pasarele janë vërejtur Barbie sportive e cila vjen me patina, Barbie me fustan mbrëmje me temina dhe pelice, Barbie me ngjyra, Barbie ne total white etj. Modelet sfilojne me flokë te verdhe platin dhe me aksesore te cilët duken si lodra. Sigurisht, ngjyra dominuese ne te gjithë koleksionin është roza shocking duke u kombinuar me ngjyra te theksuara si jeshile, e verdhe, e arte, e argjendte.

Canta ne forme zemre, syze dielli prej Lolite, pas ngjyrës roze shfaqet ngjyra e total gold për një Barbie pak vamp por gjithmonë e bukur. Dalja e fundt ishte Barbie me fustanin e mbrëmjes, te ekzagjeruar, ironik, me temina te mëdha, fund voluminoz, qe te kujton një sfilate karnavalesh. Me siguri efekti Barbie do te beje për vete mijëra fashion victims.

Leave a Reply

%d bloggers like this: