Home / roze / Olta Gixhari si ‘Hirushja’, çfarë po përgatit aktorja sexy

Olta Gixhari si ‘Hirushja’, çfarë po përgatit aktorja sexy

Si githmonë provokuese Olta Gixhari është shfaqur në një formë që se kishim parë kurë më parë.

Gixhari, biondia sexy dhe mjaft ekstravagante ka publikuar në rrjetet sociale fustanin e saj më të ri, për realizimin e të cilit është frymëzuar nga historia e Hirushes.

Vetë aktorja ka pohuar se kjo është një ngjyrë që se ka veshur asnjëherë më parë.

Kaq vezulluese Olta nuk ishte parë ndonjëherë. Gjithë kjo përgatitje është për një mbrëmje festimesh mes miqsh. Pranë saj gjendet dhe opinionisti Olti Curri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: