Home / Keshilla / Ja fruti që parandalon plakjen e lëkurës

Ja fruti që parandalon plakjen e lëkurës

ImagesRrushi përmban përbërës të ndryshem që mund ta ndihmoje lekurën për të qënë më e bukur dhe për të përmirësuar pamjen e saj.

Ky frut ndihmon në parandalimin e plakjes së lekurës, ka nje efekt frenues dhe dobësues ndaj dhe shumë anticelulitë e përmbajnë. Ai ndihmon për të eleminuar fryrjet e kembëve dhe problemet e qarkullimit të gjakut, gjithashtu ka dhe funksion pastrues duke pastruar nga lëkura e vdekur.

Te gjitha keto elemente jane te pranishme si tek tuli, tek farat edhe tek lëkura e rrushit. Ja si mund ta përgatisim një maskë të thjeshtë. Në fillim lani mirë 10 kokrra rrush. Shtypini me një pirun deri sa të behen një masë e qullët. Lani mirë fytyrën dhe qafën. Vendosni qullin mbi fytyrë dhe mbi qafë. Më pas lëreni të veprojë për 25 minuta. Hiqni tulin dhe shpëlani me kujdes fytyrën me ujë të vakët.

Leave a Reply

%d bloggers like this: