Home / Kronika / Vettingu, shorti zgjedh 6 gjyqtarët e parë që do shqyrtohen

Vettingu, shorti zgjedh 6 gjyqtarët e parë që do shqyrtohen

Në Gjykatën e Tiranës u hodh shorti që përzgjodhi për verifikim kuadër të procesit të vettingut disa gjyqtarë. Ata janë Brunilda Kadi, Brunilda Kashmi, Artan Lazaj, Astrit Faqolli dhe Bledar Abdullai.

Deri tani komisionerët e pavarur të kualifkimit kanë përzgjedhur 25 dosje që do t’i nënshtrohen vettingut.

Ndërsa sot janë përzgjedhur 5 dosjet e gjyqtares Alma Brati. Këta janë 6 gjyqtarët e parë nga Gjykata e Tiranës që do kalojnë në vetting.

Leave a Reply

%d bloggers like this: