Home / Rajoni / Menjëherë pas zgjidhjes së emrit, NATO ftesë për Maqedoninë

Menjëherë pas zgjidhjes së emrit, NATO ftesë për Maqedoninë

Sekretari i përgjithshëm i NATO-së Jens Stoltenberg pohoi para medias serbe “Politika” se do të dërgojë në Maqedoni ftesë për anëtarësi menjëherë pas zgjidhjes së problemit me emrin e shtetit në kuadrin e OKB-së.

Sekretari i përgjithshëm tha se “Ballkani është një rajon strategjik për NATO dhe pakti mbetet krejtësisht i angazhuar me stabilitetin e tij. Njëkohësisht Stoltenberg nënvizoi se zgjerimi i NATO-së nuk është kundër Rusisë.

Leave a Reply

%d bloggers like this: