Home / Politika / Majko në SHBA: Strategji e re bashkëpunimi me diasporën në amerikë

Majko në SHBA: Strategji e re bashkëpunimi me diasporën në amerikë

Ministri i Shtetit për Diasporën, Pandeli Majko nisi një vizitë pune vizita një-javore në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Ambasadorja Shqiptare në SHBA, Floreta Luli-Faber përmes një statusi në rrjetin social “facebook” informoi se ministri Majko do të zhvillojë takime me përfaqësues të komunitetit shqiptarë në Detroit, Chicago, New Jork, Boston, Worcester dhe Washington DC.

Në fokus të vizitës së ministrit të Shtetit për Diasporën, është strategjia e re dhe thellimi i bashkëpunimit me diasporën.

Leave a Reply

%d bloggers like this: