Home / Politika / Shtetasit shqiptarë, mund të qëndrojnë 144 orë transit në Pekin pa viza

Shtetasit shqiptarë, mund të qëndrojnë 144 orë transit në Pekin pa viza

Shqipëria vendoset në mesin e 53 vendeve, shtetasit e të cilëve mund të qëndrojnë transit në Pekin deri në 144 orë pa qenë nevoja për t’u pajisur me vizë hyrëse.

Lajmi është bërë i ditur nga Ambasada e Shqipërisë në Pekin.

Qëndrimi 144-orësh pa politikën e vizave u jep kohën e nevojshme qytetarëve shqiptarë në Pekin, për aktivitete afatshkurtra, duke përfshirë udhëtime, konventa biznesi dhe ekspozita dhe vizita familjare, duke promovuar kështu zhvillimin e tregut të turizmit.

Leave a Reply

%d bloggers like this: