Home / Rajoni / Pavlopulos: Mbështetja për Shqipërinë, në respekt të të drejtës ndërkombëtare

Pavlopulos: Mbështetja për Shqipërinë, në respekt të të drejtës ndërkombëtare

Mbështesim rrugën e mikes sonë, Shqipërisë, është shprehur Pavlopulos, por pretendimet e pabaza thotë ai, për “bashkëpunëtorët e vjetër me nazistët”, nuk favorizon miqësinë tonë dypalëshe”.

“Së fundmi mbështesim dhe rrugën e mikes sonë, Shqipërisë. Por dua të shtoj se kjo mbështetje do të bëhet në respektimin e plotë të së drejtës ndërkombëtare dhe asaj evropiane, duke mos lënë mënjanë dhe respektimin e të drejtave themelore të njeriut që kanë të bëjnë me respektimin e të drejtave të minoriteteve dhe të drejtës së pronës. Së fundmi, çështjet e ngritura nga udhëheqja shqiptare me pretendime të pabaza për “bashkëpunëtorët e vjetër me nazistët”, nuk favorizon miqësinë tonë dypalëshe, ashtu sikurse dhe në avancimin e vendit fqinj drejt rrugës evropiane”, ka deklaruar presidenti grek.

Leave a Reply

%d bloggers like this: