Home / Kronika / Të ndara me ekipe, bashkë me zemër

Të ndara me ekipe, bashkë me zemër

Dy ekipet kanë realizuar edhe një foto së bashku para nisjes së ceremonisë, për të treguar se edhe pse të ndarë në dy ekipe, me zemër janë bashkë.

Shqipëria në këto Lojëra Olimpike Dimërore do të përfaqësohen me dy skiator: Erjon Tola dhe Suela Mëhilli.

Ndërkohë, Kosova përfaqësohet nga me garuesin e vetëm, skiatorin Albin Tahiri.

Leave a Reply

%d bloggers like this: