Home / Kronika / Astriat Veliaj merr mandatin, deputet pas tërheqjes së dy kandidateve të PD

Astriat Veliaj merr mandatin, deputet pas tërheqjes së dy kandidateve të PD

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve vendosi me 7 vota pro që t’i japë mandatin e deputetit Astrit Veliajt.
Veliaj e merr mandatin që dorëzoi Eduard Halimi, pasi dy gratë e listës Juvina Jani dhe Monika Qosja vunë në dijeni KQZ se dorëhiqen nga mandati i deputetit dhe për rrjedhojë nuk kanë sjellë në KQZ as formularin e dekriminalizimit.

Astrit Veliaj ka paraqitur gjithë dokumentacionin dhe formularin e dekriminalizimit.

Debati në komision ishte procedurial dhe në fund të mbledhjes me unanimitet u kalua mandati të dytit në qarkun e Beratit, Astrit Veliaj.

Leave a Reply

%d bloggers like this: