Home / Kronika / Kaos në hipotekën e Korçës, makthi i qytetarëve që presin në radhë

Kaos në hipotekën e Korçës, makthi i qytetarëve që presin në radhë

Për shumë prej qytetarëve hallakatjet nuk janë vetëm humbje kohe, por edhe kosto të shumta financiare. Ata tregojnë se shpesh presin me orë të tëra para sporteleve dhe përsëri u duhet të shkojnë nga një institucion në tjetrin ose të rikthehen një ditë tjetër.

“Vijmë të hënën, na thonë hajde të enjten. Vijmë të enjten takojmë drejtorin, na thotë punonjësja është në spital. Vij sot, më thonë të iki se nuk është bërë akoma”, shprehet një qytetar.

“Kam një vit që vij këtu, sot kam ardhur që në orën 5”, shprehet një tjetër qytetar.

Ky ngërç është krijuar prej vitesh ndaj situata kaotike është kthyer në një stres të vazhdueshëm për qytetarët e çdo grupmoshe.

Leave a Reply

%d bloggers like this: