Home / Kronika / Goditi dy basketbolliste të Flamurtarit, arrestohet 46-vjeçari

Goditi dy basketbolliste të Flamurtarit, arrestohet 46-vjeçari

Shtetasi i arrestuar, babai i njërës prej basketbollisteve të ekipit të Përmetit duke kundërshtuar me forcë punonjësit e policisë ka hyre në korridor dhe ka goditur e lënduar 2 nga lojtaret e “Flamurtarit”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: