Home / Politika / Rama merr Çmim në Shtëpinë e Bardhë

Rama merr Çmim në Shtëpinë e Bardhë

“Një surprizë e posaçme, ceremonia e marrjes së çmimit për pluralizmin kulturor, i dorëzuar nga i emëruari i Presidentit Trump në krye të Komisionit për Mbrojtjen e Trashëgimisë Amerikane në Botë, Paul Packer”, shkruan Rama në facebook, i cili ka postuar edhe një video.

Çmimi, sipas kryeministrit, i është dhënë për angazhimin në ruajtjen e kujtesës së Holokaustit dhe mbrojtjen e së vërtetës historike.

“Një nder shumë i veçantë për mua, qeverinë tonë dhe padiskutim Shqipërinë, që rrezaton, gjithnjë e kudo, me shembullin e saj të mbrojtjes së popullit hebre, gjatë orëve të zeza të Luftës së Dytë Botërore”, thekson Rama

Leave a Reply

%d bloggers like this: