Home / Politika / Basha: Në 5 vite, asnjë investim i huaj

Basha: Në 5 vite, asnjë investim i huaj

Më tej, Basha shpjegoi se pse, sipas tij, ka ardhur kjo situatë: “Liria ekonomike në Shqipëri ka pësuar zbritje, barra fiskale është rritur dhe liria e të bërit biznes po i afrohet nivelit të Afrikës Ekuatoriale”.

Leave a Reply

%d bloggers like this: