Home / Politika / Ekonomia dhe integrimi, Bushati: Procesi i Berlinit, mundësia e rajonit

Ekonomia dhe integrimi, Bushati: Procesi i Berlinit, mundësia e rajonit

Në Forumin Ekonomik Frankofon, ministri i Jashtëm, Ditmir Bushati vuri theksin tek rëndësia që ka zhvillimi i ekonomisë në procesin e integrimit europian.

Bushati tha se procesi i anëtarësimit nuk është një proces burokratik, por që lidhet ngushtësisht me rritjen e mirëqënies së qytetarëve.

Kryediplomati shqiptar nënvizoi procesin e Berlinit të një rëndësie të veçantë përsa i përket ekonomisë.

“Procesi i Berlini ka krijuar mundësinë për një hapësirë të përbashkët ekonomike në rajon”, tha ai.

Leave a Reply

%d bloggers like this: