Home / Ekonomia / “1 mld dollarë”, Qeveria miraton projektin e dytë Kashar-Thumanë

“1 mld dollarë”, Qeveria miraton projektin e dytë Kashar-Thumanë

Kryeministri Edi Rama e njoftoi këtë edhe përmes rrjeteve sociale.

“Qeveria i hap rrugën projektit të dytë të Programit 1 Miliard për Rindërtim, aksi Kashar – Thumanë, segment me rëndësi të posaçme për infrastrukturën rrugore të Shqipërisë që duam. Ndërlidhje më e shpejtë dhe më e sigurtë e Veriut me Kryeqytetin”, shkruan ai.

Leave a Reply

%d bloggers like this: