Home / Politika / Meta në Baku: Bashkëpunim dypalësh me Azerbajxhanin dhe në turizëm

Meta në Baku: Bashkëpunim dypalësh me Azerbajxhanin dhe në turizëm

Presidenti Meta vleresoi mbeshtetjen që homologu i tij Aliyev ka dhënë për projektin TAP dhe procesit të gazifikimit të Shqipërisë.

“Të zgjerojmë bashkëpunimin dypalësh ekonomiko-tregtar dhe në fushën e turizmit”, është shprehur Meta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: