Home / Politika / ‘Negociatat’, ambasadorja greke në Tiranë: Vullneti politik do na sjellë sukses

‘Negociatat’, ambasadorja greke në Tiranë: Vullneti politik do na sjellë sukses

 

“Çdo sukses i Shqipërisë është i mirëpritur nga Greqia. Duhet të zgjidhim problemet e të heqim stereotipet”.

Kështu u shpreh ambasadorja e Greqisë në vendin, tonë Eleni Surani gjatë ceremonisë zyrtare të festës kombëtare të Greqisë.

Gjatë fjalës së saj ambasadorja greke në është shprehur se Greqia i mirëpret progresit e Shqipërisë edhe është e hapur për zgjidhjen e problemeve dypalëshe mes vendeve.

“ Jemi të angazhuar në zgjidhjen e problemeve dhe vullneti politik në të dy vendet tona do çojë drejt suksesit”, – u shpreh ambasadorja. Ndërkohë që nga sot ministri i Jashtëm, Ditmir Busahti mori plotfuqishmërinë për të vazhduar negociatat Shqipëri-Greqi për çështjet e pazgjidhura mes dy vendeve.

Leave a Reply

%d bloggers like this: