Home / Politika / Kryemadhi: Integrimi mbetet iluzion. Urdhëroni “falangat” të lirojnë kuksianët

Kryemadhi: Integrimi mbetet iluzion. Urdhëroni “falangat” të lirojnë kuksianët

Më tej kryetarja e LSI, kërkoi lirimin e 11 kuksianëve të arrestuar për protestën e dhunshme kundër taksimit të Rrugës së Kombit.

“U bëj thirrje të urdhëroni falangat tuaja në prokurori dhe gjykatë të lirojnë kuksianët. Ne kemi mbështetjen e shqiptarëve. 11 protestues të varfër po mbahen padrejtësisht në burg.

One comment

  1. Cesht kjo e mar dhe e dal mendsh, qe ne vend ti behet krah, policis e drejtesis shqiptare, per te zbatuar ligjet, ben thirje per anarshi e moszbatim te ligjeve. Stimulon dhunen ndaj institucjoneve te shtetit apo atyre privatave. Si mundet te behet shteti ligjor, me thirje te ketilla, ku i derhyet policis, drejtesis, te shkelin ligjet dhe kushtetuten, sepse keshtu duan anarshistet, vandalet,ata qe kerkon te marin pushtetin me dhun, mashtrime e genjeshtra, prandaj , hiqni dor nga nxitja e veprimeve antidemokratike vandalizmat dhe shkaterimi i prones. Ka plot forma ne demokraci, per te kundershtuar nonje vendim te pa drejt te qeveris.
    Demokracia sesht anarshi, moj truthar, qe ben sikur u qan allin te varferve, kur ti, dhe familja jote jetoni si sheiket e naftes.
    Vilat dhe pasurit tuaja te vena ne keto vite shkerdhatokracie, kan ber qe ju te pasuroheni duke vjedhur e xhvatur si kini mundur. Vetem vila e Lalezit, ben sa pensjonet dhe asistenca qe marin kuksjanet per nje apo pes vjet bashk.
    Prandaj , mos mbeshtesni anarshin, krimin, por beni thirje per zbatimin e ligjit dhe shtetit ligjor.

Leave a Reply to Tomori SHBA Cancel reply

%d bloggers like this: