Home / Kronika / Tahiri: Nuk më mbron njeri, nuk ka bir nëne të më pengojë

Tahiri: Nuk më mbron njeri, nuk ka bir nëne të më pengojë

Ai tha se arsyeja ishte mungesa e opozitës. “Nuk ishte opozita prandaj nuk fola”, tha Tahiri.

Ai iu përgjigj dhe akuzave të opozitës, se po e mbron Edi Rama dhe përgjigja e tij ishte kjo: “As më mbron njeri dhe as dua njeri të më mbrojë. Për mua ka vlerë e vërteat dhe nuk ka vlerë askush që mund të më pengojë në rrugën time për të bërë drejtësi. Nuk besoj që do të ketë bir nëne dhe bir kurve që do më pengojë”, tha Tahiri para gazetarëve.

Ndërsa për Berishën ai tha: “Ai që prishi filmimiet e 21 janarit, më filmoi sot mua”.

One comment

  1. E mori veten prape ky vemja

Leave a Reply to Kanabisi Cancel reply

%d bloggers like this: