Home / Politika / Rama flet për reformën në drejtësi, ndërhyn Doshi: Edhe ti do ta bash vettingun!

Rama flet për reformën në drejtësi, ndërhyn Doshi: Edhe ti do ta bash vettingun!

“Edhe ti do ta bash vettingun!”, mësohet të ketë thënë Doshi, teksa Rama thjesht i hodhi një shikim pa reaguar dhe duke vijuar të fliste për bashkëpunimin e opozitës.
Kujtojmë që vetëm pak ditë më parë Departamenti Amerikan i Shtetit denoncoi publikisht deputetin shqiptar Tom Doshi sipas ligjit amerikan, për shkak të përfshirjes së tij në korrupsion në nivel të lartë.

Duke folur për gazetarët ai tha mjafton të hetohet shkollimi i fëmijëve, dhe jeta e luksit që bëjnë. “Të fillojnë të hetohet që te shkollimi i fëmijëve, i kanë shkolluar të gjithë jashtë, ku janë të ardhurat e këtyre politikanëve, te vilat, makinat, jeta luksit që bëjnë dhe ta shohin se si dalin”, tha Doshi.

 

Leave a Reply

%d bloggers like this: